Linneo håller klasser
i Viryayoga och
Soma Move.

Om Viryayoga

Ordet Virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. 

Viryayoga är en svensk dynamisk yogaform med fokus på hur vi kan yoga snällt mot kroppen, oavsett var i livet vi befinner oss. Det är inte bara en yogaform, utan en metod, ett sätt att arbeta med kroppen - med hjälp av yoga - på ett skonsamt och hållbart sätt. Grundidén är att erbjuda en metodisk men samtidigt lättsam yoga. Varje klass är uppbyggd efter tio moduler. Inom varje modul kan olika positioner rymmas beroende på klassens uppbyggnad, för att få en så allsidig yogapraktik som möjligt. En viryayogaklass innehåller dessutom alltid skonsam biomekanik (rörelselära) samt ett filosofiskt tema.


Om Soma Move

Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.

Under 50 minuter ­flödar du igenom 4-6 förbestämda mönster av kraftfulla rörelser som upprepas. Rörelserna kan kännas yogiska, gymnastiska eller som hämtade från funktionell träning eller kampsport. Klassen avslutas med en nedvarvning och en avslappning. Träningen förbättrar mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är Soma Move en träningsupplevelse! Konceptet är svenskt och utformat av sjukgymnasten, fascia- och mobility experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.

Inga förkunskaper krävs - kom och prova en holistisk träningsform som både är atletisk och mjuk! Kolla in Soma Move här.

 
_S9A9249_2.jpg

Linn Edenroth Oké är certifierad viryayogalärare sedan 2010, enligt The Yoga Alliance’s kriterier yogaalliance.org (500 timmar RYT) och utbildad via Nordiska Yogainstitutet nordiskyoga.se i Viryayoga nivå 1, 2 & 3, Virya vinyasaflow, Senioryoga (Virya Grace), Virya Express, Viryayoga för gravida, Virya Aware, Virya Mobility & Strength samt i Virya Puls.

Linn har drivit Linneo yoga sedan 2010.

Linn är även licensierad Soma Move instruktör somamove.com samt utbildad instruktör i Medveten Andning medvetenandning.se

Linn är utbildad skådespelare och är sedan 2008 engagerad som skådespelare i reklamfilmer för Mekonomen. För mer info: 360 Film & Television AB www.360.se


Hitta till Linneo Yoga

Linneo håller yogaklasser på Laisings Dansskola, Korsvägen 10 i Roslags Näsby samt i Enebykyrkans samlingssal på Eneby torg.